Augstas kvalitātes nelīpoša, dziļa panna ar "Thermopoint" indikatoru, piemērota visu veidu plītīm, tostarp indukcijas plītīm.
Galvenās BALLARINI LAZISE pannu īpašības:
- Piemērota visu veidu plītīm, tostarp indukcijas plītīm;
- Īpaši izturīgs un biezs alumīnija korpuss;
- Ātri uzkarst un vienmērīgi sadala siltumu;
- Izturīgs 4 slāņu nepiedegošs pārklājums KERAVIS, pastiprināts ar dabīgām dimanta daļiņām;
- Nesatur PFOA, niķeli vai smagos metālus;
- Gatavošanas laikā rokturis neuzkarst;
- Rokturis ir aprīkots arī ar "Thermopoint" indikatoru. Kad indikators ir sarkans, panna ir karsta un tajā var gatavot ēdienu, kad indikators ir zaļš, panna ir vēsa – tai var droši pieskarties un tīrīt;
- Ražots Itālijā;
- Pannai ir 5 gadu garantija.
Ražotāja garantija attiecas uz pannas daļām, piemēram, pamatni, rokturi vai skaidriem defektiem, kas varētu būt radušies ražošanas laikā pieļautu kļūdu dēļ. Pannas nelīpošā pārklājuma nolobīšanās, ēdiena piedegšana un brūna plankuma parādīšanās pannas centrā ir pārkaršanas rezultāts, nevis ražošanas defekts, un šādos gadījumos garantija nav spēkā.
Šeit ir daži ieteikumi pannu lietošanai un kopšanai:
- Nepārkarsējiet pannu. Pie 260°C ir iespējama pārkaršana. Varat izvairīties no pannas pārkaršanas, izmantojot vidēju vai zemāku gatavošanas temperatūru. Nekad nekarsējiet sausu/tukšu pannu – augstu temperatūru (virs 300°C) var sasniegt dažu minūšu laikā vai pat ātrāk.
- Pareizi kopta alumīnija panna noteikti kalpos ilgāk. Alumīnija pannu nepiedegošais pārklājums ir ārkārtīgi jutīgs pret mehāniskiem bojājumiem, tāpēc mēs iesakām mazgāt gan ārpusi, gan iekšpusi ar sūkļa mīksto pusi. Alumīnija pannas nav ieteicams mazgāt uzreiz pēc gatavošanas, jo termiskais trieciens var izraisīt pannas deformāciju.
- Koka vai silikona izmantošana var arī aizsargāt pannas pārklājumu no bojājumiem un pagarināt pannas kalpošanas laiku.
Galvenās BALLARINI LAZISE pannu īpašības:
- Piemērota visu veidu plītīm, tostarp indukcijas plītīm;
- Īpaši izturīgs un biezs alumīnija korpuss;
- Ātri uzkarst un vienmērīgi sadala siltumu;
- Izturīgs 4 slāņu nepiedegošs pārklājums KERAVIS, pastiprināts ar dabīgām dimanta daļiņām;
- Nesatur PFOA, niķeli vai smagos metālus;
- Gatavošanas laikā rokturis neuzkarst;
- Rokturis ir aprīkots arī ar "Thermopoint" indikatoru. Kad indikators ir sarkans, panna ir karsta un tajā var gatavot ēdienu, kad indikators ir zaļš, panna ir vēsa – tai var droši pieskarties un tīrīt;
- Ražots Itālijā;
- Pannai ir 5 gadu garantija.
Ražotāja garantija attiecas uz pannas daļām, piemēram, pamatni, rokturi vai skaidriem defektiem, kas varētu būt radušies ražošanas laikā pieļautu kļūdu dēļ. Pannas nelīpošā pārklājuma nolobīšanās, ēdiena piedegšana un brūna plankuma parādīšanās pannas centrā ir pārkaršanas rezultāts, nevis ražošanas defekts, un šādos gadījumos garantija nav spēkā.
Šeit ir daži ieteikumi pannu lietošanai un kopšanai:
- Nepārkarsējiet pannu. Pie 260°C ir iespējama pārkaršana. Varat izvairīties no pannas pārkaršanas, izmantojot vidēju vai zemāku gatavošanas temperatūru. Nekad nekarsējiet sausu/tukšu pannu – augstu temperatūru (virs 300°C) var sasniegt dažu minūšu laikā vai pat ātrāk.
- Pareizi kopta alumīnija panna noteikti kalpos ilgāk. Alumīnija pannu nepiedegošais pārklājums ir ārkārtīgi jutīgs pret mehāniskiem bojājumiem, tāpēc mēs iesakām mazgāt gan ārpusi, gan iekšpusi ar sūkļa mīksto pusi. Alumīnija pannas nav ieteicams mazgāt uzreiz pēc gatavošanas, jo termiskais trieciens var izraisīt pannas deformāciju.
- Koka vai silikona izmantošana var arī aizsargāt pannas pārklājumu no bojājumiem un pagarināt pannas kalpošanas laiku.
Augstas kvalitātes nelīpoša, dziļa panna ar "Thermopoint" indikatoru, piemērota visu veidu plītīm, tostarp indukcijas plītīm.